מה ההבדל העקרוני בין שני סוגי החיסונים?

דיון מתוך פורום  שפעת

11/01/2010 | 18:38 | מאת: טל

11/01/2010 | 18:44 | מאת: טל

ולמעשה האם שני סוגי החיסונים מעניקים הגנה חיסונית לאחר אותו פרק זמן מזמן החיסון ?

שלום טל, לאילו שני חיסונים אתה מתכוון? הרבה בריאות אפי

11/01/2010 | 21:33 | מאת: טל

שמכילים אד'גובנט, ואלו שלא מכילים אדג'ובנט. כוונתי היא אם אלו שמחוסנים- ללא אדג'ובנט , יהיו מכוסים בפני המחלה בדיוק כמו אלו שמחוסנים עם החומר ? כמה זמן עובר מזמן החיסון ועד כיסוי מלא של הגוף כנגד המחלה . האם יש גם תופעות לוואי שונות , ובכלל למה כולם נגד החיסון המכיל אד'גובנט ? מה יש בחומר הזה שמרתיע את כלל האוכלוסיה ? תודה רבה .

מנהל פורום שפעת