מינון לילד שרק מלאו לו 3

דיון מתוך פורום  שפעת

11/01/2010 | 15:18 | מאת: ליאור

שלום, רציתי לוודא כי המינון לילד שרק מלאו לו 3 הינו 0.5 *2 (בחיסון ללא האדגובנט). האם זה הגיוני שילד בן 3 וכמה ימים יקבל מינון כפול מזה של ילד שגילו כמעט 3? האם אין קריטריון אבסולוטי למינון כגון משקל הילד? תודה רבה!! ליאור.

שלום אסתר, המלצת משרד הבריאות היא כדלקמן: ילדים בין הגילים 3 שנים ל- 10 שנים אמורים להתחסן בתרכיב PANENZA בשתי מנות המכילות 0.5 מ"ל כל אחת ברווח זמן של לפחות 3 שבועות בינהן. המלצה זאת איננה לוקחת בחשבון את משקל הילד/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת