שאלה

דיון מתוך פורום  שפעת

18/11/2009 | 20:40 | מאת: רוני

שלום רב ד"ר רציתי לדעת, כאשר אתם אומרים ששפעת החזירים מסוכנת בשלב שהיא מסתבכת לריאות, אני ממש בלחץ מהעניין מחוסר ידע ולכן ברצוני לשאול, כאשר חלילה אדם חולה בשפעת החזירים, האם יכול להיות מצב שמתפתח קוצר נשימה פתאומי(עקב דלקת ריאות למשל), האם לא מדובר בתהליך הדרגתי כמו שמתחיל בכל שפעת רגילה? (שיעולים, צפצופים, קוצר קל ורק אז ...) מאחר ואנני מבינה נתון זה אני בלחץ מכל העניין הזה של השפעת כל בתקשורת כל הזמן אומרים שהמצוקה הנשימתית היא הבעיה ויכולה להופיע בפתאומיות. אודה על תשובתך.

שלום רוני, דלקת הראות ו/או אי-הספיקה הנשימתית ב'שפעת החזירים' יכולים להתפתח בהדרגה או באופן פתאומי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת