מתי לגשת לבית חולים עם ילדים בשל חשש לשפעת החזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

10/08/2009 | 19:16 | מאת: נעמי

ילדי בני 3 וחצי וחמש וחצי עם חום גבוה עד 39.9 שיורד עד 38.5 אחרי נורופן כבר 4 ימים. רופאה בדקה אותם אתמול בצהריים ואמרה שזה שפעת. כל פעם שהחום מתפס חזרה למעלה ועד שהוא יורד אינני יודעת אם לקחת אותם לבית חולים או לא. הקטן עם שיעול ונזלת והגדול לא אוכל ומקיא מדי פעם. מה ההמלצה? כרגע אין רופא ילדים שעובד באזור.

שלום נעמי, אם את מודאגת ממצבו של בנך קחי אותו לבדיקת רופא/ה (היכן שנמצא/ת רופא/ה כזה/כזאת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת