תופעות לוואי -שפעת החזירים?

דיון מתוך פורום  שפעת

10/06/2009 | 18:00 | מאת: דוד

שלום, באו אלינו אורחים מחו"ל, יום לאחר הנחיתה בארץ אחת האורחות קיבלה שלשולים והתנפחו לה הרגליים...האם אלו תסמינים של שפעת החזירים?

שלום דוד, לא. הרבה בריאות אפי

06/08/2009 | 10:59 | מאת: דניאל

שלום ביתי בת 13 ואתמול היה לה שלשול וחום אני כבר החום ירד אך כאב הבטן נימשך אבל ללא סימנים האם אני צרכה לפנות לגורם חיצוני בדחיחפות ?

20/09/2009 | 18:11 | מאת: מושון

שלום לדוקטור! שמי משה בן 43 מזה כמה ימים מרגיש קושי נשימה מהיום התחיל לי חום 37.3 בדר"כ 36.6 , כאבי שרירים. (ללא שיעול או כאיבי גרון) האם נראה לך שאני עונה לקריטריונים ? תודה מושון

מנהל פורום שפעת