היה לי שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

27/04/2009 | 23:25 | מאת: סיגלית

לפני 32 שנה, בעלי דאז, נידבק בשפעת חזירים, (כך האבחנה היתה) במילואים, כשחזר הביתה, הדביק אותי ואת התינוק, היה לנו חולשה וחום גבוה, ואחרי שבועיים חלף כלא היה, וזהו. ומאז לא שמענו על המחלה, האם ההבחנה בצבא אז, היתה נכונה??!! האם למי שכבר נידבק בעבר, יש סיכוי לחלות שוב??!! היום, מערכת החיסון שלי נמוכה, כי, עברתי כימוטרפיה בספטמבר,האם אני נמצאת בקבוצת הסיכון ???

שלום סיגלית, 1. 'שפעת החזירים' הוא רק שם שרירותי שהודבק למחלה שהתגלתה לאחרונה במקסיקו. גם בעבר היו שפעות שמקורן בחזירים, אך לא בהכרח הן נגרמו ע"י אותו זן של הנגיף. 2. אם עברת כמוטרפיה בספטמבר, והחלמת מהסרטן שממנו סבלת, סביר שמערכת החיסון שלך כבר חזרה להיות תקינה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת