מה עושה המחלה? אפשר למות ממנה?

דיון מתוך פורום  שפעת

26/04/2009 | 23:07 | מאת: רומן

מה עושה המחלה? אפשר למות ממנה? האם זה יותר מסוכן משפעת העופות אני ממש מודאג ואילו סימנים לזה שעם חס וחלילה מישהו נדבק?

שלום רומן, 1. 'שפעת החזירים' שהתגלתה לאחרונה בממקסיקו דומה בהסתמנותה הקלינית לשפעת רגילה. 2. מכל שפעת אפשר למות, ו'שפעת החזירים' החדשה איננה שונה מכך. יחד עם זאת, מדובר כנראה במחלה שהיא הרבה פחות ממיתה מ'שפעת העופות' שהתפשטה בשנים האחרונות בעיקר במזרח הרחוק ובמצריים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת