תקופת דגירה של וירוס הקורונה או שפעה עד להופעת התסמינים

דיון מתוך פורום  שפעת

07/03/2024 | 14:45 | מאת: צביקה

שלום ד ר, הבן שלי היה חולה עם כאב גרון וכאב ראש וחולשה וחום ואולי זה קורונה או שפעת ואני בחוסר אחריות מדאגה אליו נפגשתי איתו בחלל סגור בביתו במשך שעה בשעות הערב, לאחר כמה שעות אחרי המפגש באמצע הלילה הרגשתי חולשה וקור עם צמרמורות והרגשה כללית לא טובה. האם יתכן שאחרי שעה שעתיים מחשיפה לחולה יתחילו תסמינים כי הבנתי שיש תקופת דגירה לכל נגיף או שנדבקתי במקום אחר לפני זה וזה בסך הכל צירוף מקרים. מה ההבדל בין תסמיני קורונה לתסמיני שפעת? לדעת מה יש לבני. תודה רבה מראש

שלום צביקה, 1. יתכן שיש לך 'קורונה' או שפעת אך אין זה סביר שנדבקת בנגיפים אלו מבנך מספר שעות קודם שהופיעו התסמינים שלך. 2. על התסמינים של שתי המחלות תוכל לקרוא באתרים רבים, למשל- https://www.ynet.co.il/health/article/s1s7pkjr3 הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת