חיסון שפעת לילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  שפעת

28/02/2024 | 10:57 | מאת: לילך

שלום נכדתי נולדה בשבוע 25 חודש הבא תהיה בת שנתיים, לפני שבוע נכנסה לגן כעת יש לה דלקת באוזן מנוזלת משתעלת מקבלת מוקסיפן. האם כדאי לחסן אתה בחיסון שפעת אם כן בזריקה או בתרסיס יש בכלל טעם לחסן בסוף החורף? תודה

שלום לילך, 1. מחלת השפעת עדיין מאד שכיחה בארץ, ומי שרוצה להוריד את סיכויו לחלות בה עדיין יכול להתחסן. 2. שני סוגי החיסונים המוזכרים בשאלתך נחשבים כמגינים במידה דומה כנגד המחלה. יחד עם זאת, בזמן שהאף סתום מנזלת לא כדאי לתת את התרסיס. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת