מין אוראלי לא מוגן .

דיון מתוך פורום  שפעת

01/02/2024 | 16:39 | מאת: דואג נורא

בדיקת קומבו לאחר מגע מין אוראלי לא מוגן תשובה שלילית קופת חולים מכבי המגע היה ב13.11.23 נבדקתי ב4.12.23 עשיתי חישוב מהמגע היה לאחר חצות של ה13 אז זה יוצא 20 יום מהמגע זה מספיק בשביל איבחון כזה הכרתי משהי ואני רוצה להתקדם איתה

01/02/2024 | 16:51 | מאת: דואג נורא

לא היה מ13.11 שום מגע נוסף

שלום דואג נורא, זה נחשב כמספיק בשביל אבחון, אך לא ברור לי כיצד תשובה זו תאפשר לך "להתקדם עם המישהי שהכרת". הרבה בריאות אפי

01/02/2024 | 17:03 | מאת: דואג נורא

להכנס איתה למיטה .היא גם ביצעה הכל בצעתי גם בדיקה לזיוה קנדומילה הכל שלילי היא חדשה לכן אני שואל

אם אין לה מחלת מין אז אין סיבה לדאוג ממחלת מין.

מנהל פורום שפעת