מת מפחד חייב תשובה כמה שיותר דחוף

דיון מתוך פורום  שפעת

28/01/2024 | 00:41 | מאת: אנונמי

שלום רציתי לדעת אם אפשר להדבק באיידס במין אוראלי לא מוגן כי את הסקס עשינו בקונדום אבל אוראלי עשינו ללא קונדום וזה מפחיד אותי כי האישה שעשיתי איתה סקס הייתה נרקומנית ועובדת מין שאני לא יודע עד כמה היא שומרת על עצמה הלחץ רוצח אותי ויש לי עוד שבועים עד שאני יעשה הדיקה אחרי 21 יום ועד כמה זה אמין

שלום אנונימי, 1. הסיכוי להדבקה ב'איידס' במהלך יחסי המין המתוארים בשאלתך נחשב כנמוך מאד. 2. בדיקת 'קומבו' ל'איידס' שמבוצעת 21 יום לאחר המגע החשוד נחשבת כאמינה למדי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת