שפעת קשה - התאוששות

דיון מתוך פורום  שפעת

06/01/2024 | 21:48 | מאת: זיו

שלום רב לפני חמישה ימים חליתי בבת אחת בשפעת (ביצעתי בדיקה משולבת של קורונה ושפעת ויצאה תשובה של שפעת מסוג a) במהלך ארבעה ימים חוויתי חום במשך יום וחצי, כאבים מטורפים בשרירי האגן והרגליים, חולשה, צינון ושיעול לקחתי דקסמול קולד, נורופן וסינופד היום זהו היום החמישי הכאבים בגוף פחתו, הצינון השתפר, הרגשתי שאני יכולה לקום אבל בפועל מהבוקר כשאני עומדת כעשר דקות, אני מרגישה סחרחורת, חולשה חזקה כאילו על סף עלפון ועכשיו נוספו בחילות חזקות ושלשול האם החולשה, הבחילות והסחרחורת הם כתוצאה מהמחלה או מהשכיבה הממושכת אני לא מבינה למה אני לא מתאוששת ומתחזקת עשיתי עכשיו בדיקה נוספת ולא מופיע קו בשפעת אשמח להכוונה מה ניתן לעשות בברכת שבוע טוב זיו

שלום זיו, התסמינים המתוארים בשאלתך אינם נדירים ביום החמישי של מחלת השפעת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת