שפעת/קורונה/כאבי שרירים

דיון מתוך פורום  שפעת

04/01/2024 | 20:03 | מאת: שפעת/קורונה/כאבים

היי אני בת 17 השבוע חליתי כנראה בשפעת/קורונה, היה לי חום 38,39, כאב גרון חריף וצינון לקראת יום שלישי בערך הגרון נרגע ולמחרת קמתי שוב עם כאב גרון יותר גושי, השקדים נראו בסדר, חום אין וצינון ואף סתום עדיין יש, כאבי שרירים גם היו והיום גיליתי שכואב לי האיזור מעל הגבה השמאלית קרוב לאמצע הגבות, גם כשאני מתכופפת עם הראש למטה אני מרגישה את זה או כשאני לוחצת על האיזור.. ידוע לך האם קשור לדלקת קרום המוח או למחלה?

שלום, התסמין המתואר בשאלתך מאפיין יותר 'סינוסיטיס' מאשר דלקת קרום המוח. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת