שפעת שלא עוברת האם ללכת למיון ?

דיון מתוך פורום  שפעת

14/03/2023 | 07:46 | מאת: דוד

יש לי חום לי ולאשתי ולילשה הקטנה עם תסמינים זההים . כבר 5 ימים חום שלא עובר 38-38.5 יורד עד 37.6 . כאבים קשים בגוף . ליחה חומה.( לפחות רק אצלנו המבוגרים ) לילדה יש רק חום מה אפשר לעשות ? רק להמתין או שכדאי לעשות צילום חזה הבדיקות דם ? תוך כמה צריך לצפות להחלים. מפסידים מלא ימי עבודה. האם כדאי ללכת למיון ? מפחד מהעומס במקום

שלום דוד, אפשר ללכת להיבדק במרפאת קופת החולים. הרבה בריאות אפי

15/03/2023 | 16:57 | מאת: יוסי

היום יש בדיקות קורונה ושפעת ביתיות, אני מקווה שבקרוב יגיעו לישראל גם הבדיקות המשולשות שבודקות קורונה, שפעת וגם RSV באותה בדיקה. יש גם בדיקה ביתית לחיידק סטרפטוקוק A בגרון.

מנהל פורום שפעת