תרופה

דיון מתוך פורום  שפעת

22/02/2023 | 22:41 | מאת: אלינה

נתנו לי במרשם ואבן לזמני התקפי חרדה לקחתי אותו כשבוע כל יום כדור אחד בערב (כמה ימים של חרדות) הוא פחות משפיע ... האם לדעתך מותר לקחת אסיבל 10 מג במקום הואבן שואלת כי לקחתי במשך שבוע ברצף כדור ואבן ביום השאלה האם מותר להחליף כי אלה כדורים שונים ואת הואבן לקחתי ברצף שבוע .. לא צריך לעשות הפסקה כמה ימים ואז לקחת את האסיבל ? תודה רבה

שלום אלינה, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום של רופא/ת משפחה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת