שלום דוקטור

דיון מתוך פורום  שפעת

25/01/2023 | 10:59 | מאת: אמיר

כבר 15 יום אני עושה בדיקת שפעת ביתית ומופיע לי שיש לי שפעת מסוג אין לי תסמינים האם זה הגיוני האם זה עדיין מדביק אני חושש להדביק יש לי קרובים בקבוצת סיכון?לא יודע מה לשעות צריך לבקר חולה בבית חולים ומפחד

25/01/2023 | 11:03 | מאת: אמיר

שפעת מסוג b

25/01/2023 | 11:06 | מאת: אמיר

ועשיתי חיסון לפני 21 יום חיסון בזריקה יכול להיות שהבדיקה קולטת את החיסון ואני לא באמת חולה אשמח לתשובה בינתיים אני סוג של בבידוד

שלום אמיר, גם אני לא יודע האם מדובר בתשובות 'חיוביות שגויות' או שאתה נושא את הנגיף במשך 15 יום ועדיין מדבק. הרבה בריאות אפי

25/01/2023 | 16:27 | מאת: אמיר

עדיין אפשר להדביק אחרי כל כך הרבה זמן ומה לעשות להיות בנתיים בבידוד?

25/01/2023 | 16:27 | מאת: אמיר

עדיין אפשר להדביק אחרי כל כך הרבה זמן ומה לעשות להיות בנתיים בבידוד?

שלום אמיר, הסבירות שאתה עדיין מדבק נראית לי נמוכה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת