שאלה על בנושא שפעת .

דיון מתוך פורום  שפעת

12/01/2023 | 08:58 | מאת: רועי

בגלל שיש לי אבא בקבוצת סיכון אז כל פעם שאני מגיע לבקר אותו אני עושה בדיקת קורונה +שפעת A וB כדי לא להדביק חלילה לפני יומיים עשיתי בדיקה ביתית הופיעה לי שפעת מסוג B אך אין לי תסמינים בכלל האם זה אומר שאין שפעת והייתה טעות בבדיקה ואם לא תוך כמה זמן השפעת שיש לי כבר לא תהיה מדביקה

שלום רועי, 1. יכול להיות שיש לך שפעת ויכול להיות שמדובר בטעות בבדיקה. 2. אם יש לך שפעת, אתה נחשב כמדבק כל עוד הבדיקה היא חיובית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת