שאלה בנושא שפעת מסוג B

דיון מתוך פורום  שפעת

11/01/2023 | 00:37 | מאת: רועי

היי דוקטור עשיתי בדיקה ביתית ויש לי שפעת מסוג B נכון לעכשיו ללא תסמינים רציתי לדעת האם כדאי לא לצאת מהבית על מנת לא להדביק ומה לגבי אשתי והילדה יש גן ועבודה האם בגלל שהם איתי באותו בית כדאי לשמור מעין בידוד על מנת לא להדביק ולא לסכן חלילה אחרים

שלום רועי, במהלך כל מגע קרוב עם אנשים אחרים אתה עשוי להדביק אותם בנגיף. הרבה בריאות אפי

11/01/2023 | 09:28 | מאת: רועי

עשיתי עם עוד בדיקה ביתית היום והיא יצאה שלילית ואין לי תסמינים כיצד לנהוג?

סביר שאין לך שפעת

מנהל פורום שפעת