בדיקת שפעת - הפנייה.....

דיון מתוך פורום  שפעת

24/12/2022 | 07:21 | מאת: אחת

שלום רב, אני והבן הקטן שלי חולים עם כל התסמינים של שפעת..אני מעוניינת לדעת האם אכן מדובר בשפעת כדי לעשות בחירה מושכלת אם יש טעם להתחסן...האם הקופות נותנת הפנייה לבקשה לבדיקת שפעת? במידה ולא איך אדע אם להתחסן אם יש סיכוי גבוהה שחליתי עכשיו בשפעת

שלום אחת, 1. כדי לקבל תשובה אמינה לשאלתך הראשונה מומלץ לך להתקשר לקופת החולים שבה את חברה ולברר זאת ישירות. 2. אם הבדיקה איננה זמינה עבורך, כנראה שלא תדעי אם את חולה עתה בשפעת או שאולי במשהו אחר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת