חיסון קורונה ובלוטה נפוחה

דיון מתוך פורום  שפעת

19/07/2021 | 13:47 | מאת: דבורה

שלום, בני בן ה-15 צפוי לקבל חיסון קורונה שני בעוד יומיים. כ-7-10 ימים לפני החיסון הראשון, היה לו חום נמוך, כאב גרון וצינון, שחלפו לאחר יומיים, אולם נותרה בלוטה נפוחה חד צדדית בצוואר. בהתייעצות אם לחסנו בחיסון הראשון, הומלץ לחסן מאחר שלא היה לו חום. היום, כחודש לאחר התנפחות הבלוטה בצוואר, עדיין נפוחה (אין שינוי בגודלה לפי תחושתו), ולאחר בדיקת US שמצאה נפיחות לא משמעותית, ובדיקות דם שעדיין מצביעה על תגובה ויראלית (עליה ב-5 לימפוציטים, וירידה ב-5 נאוטרופילים - כך היה גם בבדיקת דם קודמת לאחר המחלה הוירלית, ולפני החיסון הראשון)), CMV ן- EBV שליליים. מתלבטת וחוששת האם לחסן

שלום דבורה, משתתף בלבטייך ובחששותייך, אבל את ההחלטה (האם לקבל חיסון שני) תצטרכו לקבל שניכם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת