תשישות וחום במשך שבועות אחרי המחלה

דיון מתוך פורום  שפעת

06/06/2021 | 10:12 | מאת: לנה

שלום, לפני כחודש חטפתי איזה וירוס (לא קורונה) עם חום גבוה, כאבי ראש וסינוסים, חולשה כללית ותשישות. שלושה שבועות אחרי השלב החריף יש לי עדיין חום גבוה מהרגיל 37.5 (בד"כ 36.5), חוסר תיאבון, חולשה כללית והתקפי עייפות קיצונית. רציתי לדעת האם זה נורמלי, לאיזה רופא לפנות במידת הצורך ואילו בדיקות לבצע (בדיקות דם לפני המחלה היו תקינות לחלוטין). תודה מראש על תשובתך.

שלום לנה, חום במשך חודש (בליווי חוסר תיאבון, חולשה כללית והתקפי עייפות קיצונית) איננו נחשב כנורמאלי, ומומלץ לך להמשיך במעקב וברור ע"י רופא/ת המשפחה שלך- למשל בכיוון "מחלת הנשיקה". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת