שאלה לגבי חיסון נגד שפעת לתינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  שפעת

03/01/2021 | 19:08 | מאת: עדי

שלום, 1. האם מומלץ השנה לחסן תינוק בן חצי שנה נגד שפעת? 2. במידה וכן, האם משנה אם יקבל את החיסון המומת או החי מוחלש? 3. האם ניתן לחסן אותו באותו יום שבו מקבל חיסון גיל חצי שנה של טיפת חלב? תודה רבה!

שלום עדי, 1. משרד הבריאות ממליץ להורים לחסן את ילדיהם בני החצי שנה ויותר כנגד שפעת. 2. לגיל חצי שנה מתאים החיסון המומת בלבד. 3. ניתן לתת חיסון זה באותו יום שבו מקבל התינוק את 'חיסון גיל חצי שנה' של טיפת חלב. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת