הרפס לא עובר וממשיך להתפרץ

דיון מתוך פורום  שפעת

09/05/2020 | 13:03 | מאת: לילי1

היי, לפני חודש יצא לי הרפס בשפתיים ונרפא אחרי שבועיים. שבוע לאחר מכן יצא לי שוב הרפס בשני מקומות בשפתיים, עבר שבוע וחצי ועדיין לא נרפא והיום בבוקר שמתי לב לעוד נקודה קטנה שצצה ליד ההרפס. ניסיתי משחות פנליפס זוהירקס וכרגע אני מנסה סיציליה גל ובנוסף אני לוקחת ל ליזין מאז שהתחילה ההתרפצות השניה. יש דרך שהתפרצויות יפחתו כי כרגע מה שאני מנסה לא כלכך עוזר ואף פעם לא היו לי התפרצויות ארוכות כאחה. תודה מראש על העזרה.

שלום לילי1, אחד הטיפולים המקובלים בהתפרצויות קשות של 'הרפס' בשפתיים הוא 'אציקלוויר' (או נגזרותיו) שנלקח דרך הפה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת