שפעת ללא חום מעל לחודשיים

דיון מתוך פורום  שפעת

12/02/2020 | 17:18 | מאת: אורלי

כבר מעל לחודשיים שאני חולה בוירוס או שפעת. חודשיים שלמים עם סימפטומים הכוללים עייפות קשה שלא נגמרת, כאב גרון (בעיקר בבוקר), אף סתום לסרוגין, והרגשה כללית רעה מאוד. אני אובדת עצות. מה אפשר לעשות? בתודה, אורלי

שלום אורלי, לא השתכנעתי ש"מעל לחודשיים את חולה בוירוס או שפעת". ממליץ על המשך ברור לסיבת מחלתך בעזרת רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

29/02/2020 | 18:18 | מאת: אורלי

לאחר ביקור אצל רופא משפחה, נשלחתי לבדיקות דם, שתן, ומשטח גרון, תרם ביצעתי את הבדיקה ( אבצע מחר ). האם יש בדיקה שניתן לעשות כדי לאמת או לשלול קיום של נגיף בגרון? ( לגבי חיידק, יש משטח גרון, עד כמה שידוע לי שבודק סטראפטוקוקוס) (עברו עוד שבועיים ותחושת הוירוס עדיין קיימת.) הרבה תודות, אורלי

מנהל פורום שפעת