חיסון נגד שפעת.

דיון מתוך פורום  שפעת

25/12/2019 | 09:43 | מאת: חגית

שלום, לפני כחודש סיימתי טיפול כימותרפי. כרגע אני מקבלת עדיין אווסטין אחת לשלושה שבועות. עד עכשיו לא יכולתי לעשות חיסון נגד שפעת, בגלל מצבי, ואתמול עשיתי את החיסון. בספירת הדם מאתמול : כדוריות לבנות - 5.6 (4-10). נויטרופילים - 2.8 (1.80-6.60) נויטרופילים באחוזים - 50.70 (46-68) השאלה שלי היא היא כעת, כשהגוף עדיין לא במיטבו, והחיסון עדיין לא יעיל - האם מסוכן בשבילי להיות במקומות לא ממש המוניים, אבל מקומות שיש בהם הרבה אנשים, אני מתכוונת אפילו בבית חולים לטיפול באשפוז יום? תודה

שלום חגית, במהלך השבועיים-שלושה הקרובים, עד שהחיסון "יתפוס", את עדיין בסיכון מוגבר לחלות בשפעת. הרבה בריאות אפי

25/12/2019 | 21:00 | מאת: חגית

תודה על המענה. רציתי להוסיף: כל אחד בסיכון מוגבר לחלות בשפעת , או שבגלל מצבי ותמונת הדם שלי ? תודה

גם וגם

מנהל פורום שפעת