חיסון נגד שפעת בגילאים מסוימים

דיון מתוך פורום  שפעת

10/12/2019 | 22:51 | מאת: רות

האם יש טעם ממשי לאנשים ונשים בני 59-49, שאינם בקבוצות סיכון, להתחסן נגד שפעת? והאם מומלץ לסוכרתיים בגילאים הנ"ל להתחסן נגד שפעת? והאם יש משמעות למין (gender) כאשר מדובר בשפעת ובחיסון נגדה?

שלום רות, משרד הבריאות ממליץ לכל האנשים מגיל 6 ומעלה ומכל gender, ובמיוחד לסכרתיים ולכאלו עם מחלות כרוניות שונות, להתחסן נגד שפעת. הרבה בריאות אפי

29/12/2019 | 08:46 | מאת: רות

איך מתיישבת ההמלצה לכולם להתחסן נגד שפעת עם העובדה שצה"ל לא מחסן את חייליו וגם בתי ספר לא מחסנים את תלמידיהם, כפי שהתברר לי מנכדיי שרובם משרתים בצבא והצעירים שביניהם לומדים בבתי ספר?

מנהל פורום שפעת