שפעת מתמשכת - האם משהו אחר

דיון מתוך פורום  שפעת

27/02/2019 | 12:05 | מאת: מיכל

שלום בת 58,בריאה. לפני ששה ימים עלייה מיידית לחום 39.1 עם הרגשה של שפעת-שיעול,התעטשויות. החום לא ירד עם אקאמול,אלא ביום הרביעי שאז ירד ל 37.7 ואחר כך אף ל37.0. בדיקת רופא העלתה שזה לא דלקת ריאות. ביום הבא התעוררתי עם 38.1 חום,דבר שהדאיג אותי,לקחתי אקאמול והחום בינתיים ירד ל37.2,אך ההרגשה הכללית ממשיכה להיות לא טובה וגם קצצ צמרמורות,דבר שמצביע שיתכן והחום עוד יעלה. אני נורא מודאגת. אהיה שוב אצל הרופאה,דיברנו שאעשה בדיקות. האם עשיית הבדיקות במצב זה,אמורה לתת תמונה נכונה או מעוותת של הגוף? ובכלל,אני פוחדת שאלו סימפטומים של סרטן . אודה על תשובה רצינית וכנה, המדובר באשה איטליגנטית אך חדנית. תודה

27/02/2019 | 12:12 | מאת: מיכל

שיבוש המילים: אשה אינטליגנטית אך פחדנית. תודה שוב על תשובה כנה.🙂😐

שלום מיכל, התסמינים המתוארים בשאלתך מתאימים לשפעת. בדיקה חוזרת ע"י רופא/ה (עם או בלי בדיקות עזר) עשויה לגלות האם עתה- לאחר 6 ימים מתחילת המחלה- יש סיבוכים כלשהם (כגון דלקת ראות חיידקית) שלא נראו לפני כן. הרבה בריאות אפי

27/02/2019 | 20:25 | מאת: מיכל

תודה רבה

מנהל פורום שפעת