האם מדובר בתסמין של שפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

19/02/2018 | 19:45 | מאת: שושי

ערב טוב.. אני חושבת שאני מתחילה שפעת... יש לי כאבי ראש (פטישים פטישים), צמרמורות, קר לי, חם לי, כאב גרון, אוזניים וכו. יש תסמין נוסף שאף פעם לא היה לי עם שפעת- נתפסו לי השרירים בלסת. ברמה שלא אכלתי יום שלם כי כואב לפתוח את הפה, כואב לדבר, לפהק... זה נפוץ לשפעת? אין לי בעיות בשיניים ואני לא יודעת ממה זה יכול להיות? גיל 28. תודה !

שלום שושי, בהחלט יתכן שמחלתך נגרמה על ידי נגיפי השפעת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת