למה אף אחד לא רואה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

14/05/2012 | 22:08 | מאת: פילון

גילי, אני רוצה להיות זונדה. זה המטרה שלי בחיים כרגע וזה מה שאני רוצה להשיג. אני רוצה להיות בתוך בועה בבית חולים, שיהיה לי שקט בתוך הלב. שיטפלו בי שידאגו לי ושייקחו ממני את כל האחריות.. בינתיים אני מרעיבה את עצמי כל היום.. אני עוד לא בתת משקל אבל זה יגיע. אני יודעת שזה נשמע זוועה. אבל אני פשוט רוצה את זה..

שלום לך. זה לא נשמע הזוי בכלל. הכמיהה שמישהו יטפל בנו, יתן לנו שקט וידאג לצרכים שלנו בבועה נעימה היא כמיהה מוכרת והגיונית. אני חושבת שהאנורקסיה לפעמים מבלבלת בכך שהיא נותנת לכמיהה הזו "פתרון" לא כל כך יעיל. הגוף והנפש מגיעים למצב של התשה וזקוקים לאשפוז שכזה, אך ההרגשה כל כך גרועה במצב הזה, שכבר לא ניתן להנות מהשקט והשלווה שכל כך כמהים לה. בכל מקרה, אשפוז יכול להיות הזדמנות טובה לצבור כוחות, להנות קצת מטיפול ושקט ולחזור למסלול החיים עם כלים חדשים.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית