תודה על התשובה המהירה! וגם

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

08/07/2009 | 20:33 | מאת: אדי

אם אפשר אז רציתי להגיד\לשאול איך להתמודד עם זה? מאחר ותרופות שלקחתי לא עזרו לי בבעיה הזו ואני עם הפחד הזה כבר מ"ס שנים וזה קשה. . גם טיפול פסיכולוגי לא עזר לי בבעיה הנ"ל... ואף ניסיתי עוד כמה דברים וגם הם לא פתרו לי את הבעיה הזו, לצערי הרב!!! מה אפשר עוד לעשות??

היי אדי מה סוג הטיפול שעברת? האם הוא כלל תרגילים של בליעה ושיעורי בית מעשיים או רק דיבור כללי על הנושא? גילי

09/07/2009 | 20:21 | מאת: אדי

הטיפול שעברתי היה גם שיחות(דינמי), ואח"כ גם קוגנטיבי -שנמשך עדיין כיום,אך גם בו לא קיבלתי ש"ב בנושא זה והיה רק דיבור כללי עליו והסברתי את הבעיה למטפלת ..אך היא לא הציעה שנעבוד על זה ... יש לי תחושה שהיא הרגישה שזה קצת גדול עליה הענייין כיצד לטפל בזה... והאמת שגם פחדתי לבקש במפורש שנעבוד על הפחד הזה מתוך חשש שעצם ההיתעסקות בו תיגרום לו להיתחזק\ או להישאר אצלי לתקופה יותר ארוכה.... בדיעבד,היו כמה פעמים שהמטפלת הציעה לי מים בתחילת הפגישה וסירבתי בנימוס... ובסוף הזכרתי לה שאני לא שותה בגלל הפחד המויים..והיא רק הקשיבה ולא ממש ידעה מה לומר..? גם אני לא יודעת מה לומר על זה.. זו ממש בעיה שרודפת אותי בשנים האחרונות וני לא יודעת איך לפתור אותה.. תודה על ההקשבה והעזרה, אדי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית