מבקשת עזרה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/04/2012 | 21:49 | מאת: זואי

שלום גילי! אני זואי בת 24, לפני כ 3 שנים התאמנתי בסופרט תחרותי השגי, וכל הזמן היתי צריכה להוריד משקל, היתי כל הזמן מתאמנת ושומרת על המשקל שלי, לפני 3 שנים עברתי ניתוח בברך, ועקב ניתוח נאלצתי להפסיק להתאמן, התחלתי לעלות במשקל, לעשות ספורט לט ממש יכולתי, אז מצאתי "פתרון" ללכת להקיא, זה נמשך כבר 3 שנים, ואני לא יכולה להפסיק עם זה, אני מפחדת לספר לאנשים קרובים אלי. אני לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות!! אני קוראת המון על המחלה ועל התוצאותיה, וזה נוראה מפחיד אותי, אך אני לא יכולה לשלוט על זה!

היי זואי. נכנסת ל"מעגל הקסמים" של ההקאות, שקל להכנס אליו ונדרש מאמץ לצאת ממנו. אני ממליצה לך לקרוא את הודעתי מתאריך 28.2 ולראות לפי מקום המגורים שלך, מה המרפאה המתאימה ביותר עבורך לקבלת טיפול. עדכני אם מצאת! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית