הכל בסדר.. מה לא?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

29/03/2012 | 21:12 | מאת: יונית

הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לצאת מבולמיה ללא עזרה חיצונית.. אלא אני בעצמי לבד? אני מודעת ליתרון של עזרה חיצונית אבל בכל... יש לציין שבד"כ אני מקיאה רק בסופי שבוע ולעיתים יותר..

שלום יונית. קשה לי להגיד משהו כללי. אני חושבת שרק את יכולה לדעת אם את יכולה או לא. אולי תנסי למשך תקופה מסויימת להתגבר בדרך שאת חושבת עליה, ואם תראי שאת זקוקה לעזרה תפני בהמשך. בהצלחה

06/04/2012 | 00:15 | מאת: יונית

זו בדיוק הבעיה שאין לי מושג איך מתמודדים בעצמי. האם יש שיטות עצמאיות שונות? האם זה קיים בכלל? זה ממש ממש חשוב לי לדעת!! תודה רבה רבה!!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית