אכילת קרטונים ודפים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

22/03/2012 | 21:00 | מאת: גלי

שלום בתי בת 14 לועסת קרטונים ודפים - אני חסרת אונים.מהיהתופעה ומה עליי לעשות כדי למגר אותה. תודה גלי

שלום לך. לפני שממגרים את התופעה יש להבינה. ישנם מספר כיוונים אפשריים בהם אי שקט פסיכומוטורי ונסיון להרגיעו, נסיון לזכות ליחס, נסיון לאכול פחות כדי לא להשמין ועוד. אני מציעה לך לפנות לייעוץ מקצועי כדי להבין מה הכיוון הרלוונטי כי ההתנהגות היא רק סמפטום וצריך להבין את הבסיס שלה כדי לתת את הטיפול הנכון. בהצלחה

05/06/2012 | 16:35 | מאת: שירה

האם את מכירה את האנשים שבסוף כל ארוחה בה מוגש עוף שוברים את העצמות של העוף ושואבים את מה שבפנים... או שמוסיפים מלח לאוכל עוד לפני שהם טועמים אותו...? אני נמנית על האנשים הללו, ולאחרונה נודע לי שזה לא סתם... לעתים הגוף עצמו חסר מינרלים או ויטמינים שנמצאים רק בחומרים מסוימים. אני לא יודעת אם עלה בדעתכם לבדוק זאת, אבל לדעתי זה כדאי. בהצלחה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית