ההרשמה בעיצומה לקבוצה הטיפולית!

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

"מה הסיפור שלך עם האוכל?"- קבוצות לטיפול בהפרעות אכילה ואכילה רגשית, על פי הגישה הנרטיבית לכל חברות וחברי הפורום. אני שמחה לבשר על פתיחתה של קבוצה לטיפול בהפרעות אכילה בהנחייתי ובהנחיית אשת מקצוע נוספת. אשמח לראות אנשים מפורום זה בקבוצה, ולהציע הנחה של 10% למי שמגיע דרך הפורום. רבים מאיתנו מתמודדים עם הפרעות שונות הקשורות לאוכל ולאכילה, ביניהן : אכילה רגשית, בולימיה, התמכרות לאכילה, אכילה בלתי נשלטת ובולמוסי אכילה. הפרעות אלה קשורות כולן לסיבות רגשיות, למצוקות ולחיבור לא רצוי בין רגשות ואכילה. הגישה הנרטיבית מציעה טיפול מובנה, יעיל וממוקד בבעיות אלה. בקבוצה טיפולית בת 12 מפגשים, לומד כל משתתף להכיר את הסיפור שרקם סביב אוכל, למצוא את הגורמים להפרעת האכילה אצלו, להבין איך היא פועלת ומשפיעה עליו, ובעזרת כלים אלה, לומד לנטרל ולנצח את הבעיה וליצור "מערכת יחסים" חדשה עם האכילה. חלק משמעותי מהעבודה בקבוצה מתרחש בכתיבה ובחשיבה עצמאית ולכן הקבוצה יכולה להתאים גם למי שאינו מעוניין לחשוף את כל סיפורו בפני הקבוצה. כל קבוצה טיפולית מונה מספר מצומצם של משתתפים (בין 5-8 משתתפים), ומלווה במשוב אישי מהמנחות לכל אורך התהליך. הקבוצות מונחות על ידי שתי נשות מקצוע מומחיות בטיפול בהפרעות אכילה, המביאות כל אחת את נקודת המבט שלה : גילי אגר- פסיכולוגית קלינית ומרצה בעלת הכשרה וניסיון נרחב בטיפול בהפרעות אכילה, מנהלת פורומים של אכילה רגשית והפרעות אכילה בפורטל "דוקטורס" ו"בטיפולנט". רינה בלום- עובדת סוציאלית,מטפלת נרטיבית, מומחית ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, מנהלת "הקליניקה לטיפול נרטיבי". מיקום, הרשמה ועלות ההשתתפות בקבוצה הקבוצות מתקיימות בימי שישי בבוקר, באזור המרכז. עלות הקבוצה ל-12 מפגשים הינה 2500 ¤. אורך כל מפגש הוא שעה וחצי. התשלום יתבצע מראש לכל 12 המפגשים ויוכל להיעשות בשתי המחאות (אחת לתחילת הקבוצה ואחת לאמצעה). לפרטים נוספים והרשמה, ניתן ליצור קשר עם המנחות: רינה בלום- 052-4491234 [email protected] גילי אגר- 054-4959060 [email protected]

05/06/2012 | 16:38 | מאת: שירה

הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות להשתתף בסדנה כזו, או לחלופין טיפול של אחד לאחד, דרך האינטרנט(מאחר ואני גרה בחו"ל)? תודה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית