האם יש לי הפרעת אכילה מסוג אנורקסיה?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

03/02/2012 | 22:59 | מאת: ליאת . ט

היי אני בסוג של דיאטה כבר 6 חודשים הגובה שלי הוא 164 ואני שוקלת 47 . לפני 6 חודשים ירדתי 5 קילו . אני עסוקה כל הזמן במשקל שלי ואני שוקלת את עצמי כל יום . אני גם מודדת את גופי בסרט מדידה אני נכנסת לבדוק תBMI שלי מדי שבוע בערך .. אני אוכלת סנדוויץ' בבוקר וטוסט בצהריים . בערב אני בדרך כלל לא אוכלת הרבה לפני כמה חודשים הפסקתי לאכול בשר . רק בשבתות אני אוכלת מתוך כבוד לאמא שלי שסוג של מכריחה אותי לאכול את זה שאני מרגישה שאני אוכלת יותר מדי אני מקיאה את זה כרגע אני כבר שבועיים לא מקיאה כי הבטחתי לחבר שלי וזה גורם לי לאכול פחות בחודש שעבר לא קיבלתי ווסת ונראלי שבגלל שלקחתי גלולה חד פעמית אז קיבלתי באיחור של בערך 10 ימים אני רוצה לדעת ולשאול האם אני בהתחלה של המחלה או שיש לי הפרעת אכילה מסוימת אשמח לתשובה ממני ליאת .

03/02/2012 | 23:00 | מאת: ליאת

שכחתי לציין שאני בת 16 וחצי

היי ליאת נשמע שאת עוברת תהליך שאינו טוב עבורך, כי הגוף והאכילה הולכים ותופסים מקום יותר ויותר גדול בראשך. מהבחינה הזו יש לך הפרעת אכילה ויש צורך לפנות לטיפול שיעזור לך עם המחשבות האלה בלי קשר למשקל שלך. ייתכן שגם הפסקת המחזור קשורה לירידה במשקל ואז המצב חמור יותר כי הוא פוגע בך פיסית ומסכן את היכולת שלך להביא ילדים בעתיד. אנא פני לטיפול. יש רשימת אפשרויות לטיפול ללא תשלום בפורום ואם תרצי עזרה במציאת מקום ספציפי אנא פני אלי במייל. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית