אכילה כפיתית

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

30/01/2012 | 16:19 | מאת: ממי

כל החיים שלי היו לי עליות וירידות במשקל, עד שהגעתי ל110 קילו אז עשיתי ניתוח טבעת אני כיום שוקלת 60 קילו אבל הבעיה של האכילה הכפיתית שלי לא נפתרה.. רק שהיום אני אוכלת ומקיאה בתירוץ שיש לי טבעת. פשוט כבר אין לי כוחות להקאות האלה, יש לי סחרחורת תמידית ועיפות כרונית. אשמח אם תעזרו לי למצוא איזה קורס או סדנא בקיצור כל מה שיכול לעזור. תודה מראש.

היי ממי יש לי רעיון למשהו שיכול להתאים לך אנא צרי קשר במייל [email protected] להשתמע! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית