הפרעות אכילה ותזוזת שיניים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

18/01/2012 | 09:43 | מאת: נדיה

שלום, אני בת 23 ובשנה אחרונה עברתי שינוי פיזי, במשקל והצרת הקיפים, אני מרגישה שכל המטבוליזם והגוף שלי השתנה, לטובה. ההרזיה לא הייתה מכוונת תחילה אך לאחר שראיתי תוצאות התחלתי לשמור ולהקפיד, המשכתי להרזות בעיקר ע"י אי אכילה. הירידה במשקל חצתה את גבול הטעם הטוב והתחלתי לאכול קצת יותר, אני עדין שומרת על הרזון, זה מאוד חשוב לי ואני מאוד שלמה עם עצמי עכשיו. אני כל הזמן חוששת שאני מזיקה לגוף שלי ע"י עשיית מעשים לא בריאים, כמו אי אכילה במשך חצי יום ואז אכילה מוגזמת. לאחרונה שמתי לב לתזוזה קיצונית בשיניים שלי, האם זה קשור להרזיה? אני כן משתדלת לאכול דברים בריאים ואין לי שום כוונה לרזות יותר אלא לשמור על המצב הקיים. אשמח לדעת האם יש קשר בין השיניים לירידה במשקל ועם מי אני יכולה להיוועץ ע"מ לדעת האם אני פועלת נכון עם הגוף שלי או לא. תודה רבה!

היי נדיה פני בדחיפות לרופא שיניים המומחה בחניכיים לבדוק עניין זה וכן לתזונאית שתוכל לסייע לך לאכול באופן שלא יזיק לגופך הן מבחינת כמות והן מבחינת פיזור האכילה על פני היום. ישנן תזונאיות דרך כל קופות החולים. בהצלחה

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית