צעד

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

21/11/2011 | 17:27 | מאת: שואלת

הי גילי, היה משהו בהודעה שלך, בנוסף למצבי המזוויע, שגרם לי לקבל החלטה. נראה לי שהוא פשוט חיכה לי, יצרתי קשר עם תל השומר, לאינטק, והצלחתי להשיג תור להמשך השבוע. אני חושבת שהפחד להשמין והתקווה שאולי שם אני אצליח לשמור על המשקל התקין שלי ואולי אפילו לרזות עוד קצת (או שאני ממש חיה בסרט), אבל בצורה שפויה ונורמלית, זה מה שמאוד מדרבן אותי ללכת לשם. מרוב עצבים ושנאה עצמית וגועל מהשומן שיש לי בגוף, השבוע שרטתי את עצמי..אבל זה קרה רק פעם אחת. גילי את יכולה להגיד לי, אם את יכולה ועד כמה שאת יודעת, מה הולך שם? אני מפחדת... מפחדת ממלא דברים, מלעשות שינוי, מלהיפתח מהר לאנשים שאני לא מכירה, ממה שיהיה הלאה וכו' וכו'... אבל הכי אני מפחדת זה שיגידו לי שאין לי שום דבר רציני, או שיגידו לי שזה לא מספיק כדי "להתקבל" אליהם..יש מצב כזה? בינתיים, אפשר לקבל ממך מילים חמות ומרגיעות עד ליום רביעי? :) עשרות, מאות, אלפים, עשרות אלפים ומיליון תודה, על הכל.

שוב שלום! כל הכבוד על הצעד הגדול!!!! כל מה שאת מתארת הם חששות הגיוניים ממקום חדש. את לא חייבת להיפתח מהר אלא רק לשתף פעולה. את תמיד יכולה להגיד למטפלים שלך שם שיקח לך זמן לשתף ואני בטוחה שזה יהיה מובן גם להם. ממה שאני יודעת יש בתל השומר צוות מיומן ומקצועי. לא סביר שיגידו שאת "לא מתקבלת" אבל ישנם סוגים שונים של אינטנסיביות של טיפול והוא ייקבע בהתאם לצורך שלך. את עושה צעד מאד מאד מאד חשוב ואני מאד מתרגשת מכך שהוא מתרחש בין היתר לנגד עינינו, כשגם אני וגם שאר הקוראות יודעות כמה אומץ זה דרש ממך. הרצון לשמור שם על משקלך ואולי עוד לרדת באופן שפוי הוא רצון הגיוני וייתכן שהוא גם יתאפשר. שיהיה המון המון בהצלחה בינתיים :) גילי

22/11/2011 | 00:33 | מאת: שואלת

הי גילי, כיף לשמוע את העידוד ואת המילים הטובות. מאוד כיף.. אני רק מקווה לא לאכזב אף אחד :) אני מקווה שילך בסדר ושאני אצליח לצאת מהטירוף הזה שנכנסתי אליו.. תודה על כל התמיכה בתקופה האחרונה, תודה שאפשרת לי לשפוך את כל מה שהיה לי על הלב..והיה המון!!! אני יודעת ששמעת (גם קראת) את זה מלא פעמים, אבל את מדהימה! אני אעדכן איך היה :)

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית