אכילה ללא גבולות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/11/2011 | 15:00 | מאת: שלי

בבקשה שמישהו יעזור לי! אני כבר לא יודעת מה קורה לי, התחלתי לפני חודשיים דיאטה וירדתי יפה 4 קילו, אבל פתאום התחילו לי בעיות קשות באכילה- אני מוצאת את עצמי לפעמים אוכלת בלי שליטה, כל מה שבהישג ידי! כבר קרה לי כמה פעמים שהקאתי באופן יזום אחרי כן. אני כל היום רק חושבת על מה אני אוכל, כמה, איך ומתי!!! אני כל כך מפחדת, זו פשוט לא אני! כל חיי הייתי רזה ולפני 3 שנים נקלעתי לשנה מאוד קשה שהכניסה אותי לדיכאון עמוק, והתחלתי לקחת גלולות שגרמו לי לעלות במשקל באותה שנה. אלו 7 קילוגרמים מיותרים שממררים לי את החיים!!! איך אני יוצאת מזה?!

שלום שלי חשוב שתעצרי את כדור השלג הזה בזמן לפני שיהפוך לגדול יותר ויותר. את מוזמנת לפנות לטיפול מידי דרך אחד מהמקומות המפורטים במודעה שפרסמתי בתאריך ה 20.10 ולקבל עזרה בהקדם. בהצלחה, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית