פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

02/11/2011 | 22:04 | מאת: שואלת

הי גילי, הרגע היה לי את הבולמוס הראשון שלי... אני מרגישה כל כך שפויה וכל כך כיף לאכול... אבל אני מרשה לעצמי רק עכשיו... ככה יהיו לי כוחות נפשיים להמשיך עם ההרעבות וככה הרעב הבלתי פוסק הזה קצת יירגע... אני כל כך מפחדת לאכול ומפחדת שאני לא אצליח לחזור מחר לצום...

שלום לך. בולמוסים הם כמובן עניין לא פשוט אבל אני רואה בכך התקדמות במובן שמשהו בך היה מוכן להרשות לעצמך להיות מוזנת, אפילו לרגע. אני מקווה שתמצאי את הדרך לאכול באופן שירגיש לך לא עמוס מדי אך מספיק מזין ומרגיע, כך שתזדקקי פחות לבולמוסים. עדכני איך את מרגישה ואין טעם להרעיב את עצמך. גם אם אוכלים הרבה יותר ממה שרגילים ביום אחד, זה לא משהו שעולים ממנו במשקל גם אם לא צמים

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית