אכילה אימופלסיבית בעיקר ממתקים וחטיפים

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

27/10/2011 | 16:12 | מאת: נערה 23

אני לומדת בחו"ל , ומהלחץ בלימודים ,קשיי השפה , החברים ועוד קשיים נוספים שמצאתי את עצמי מתמודדת פה אני מרגישה שאני אוכלת בלי סוף . אין לי בעיה לטרוף חבילה שלמה של שוקולד או ביסקוויטים בבת אחת , קורנפלקס או סתם קרקרים, חבילה שלמה של לחם . אני בדיאטות מאז שאני ילדה קטנה, ותמיד הייתי מלאה-שמנה, תמיד ניסיתי דיאטות , רק פעמיים בחיים הצלחתי להרזות לתקופה .עכשיו אחרי שעשיתי דיאטה נורא איטית ולקחתי אותה כאורח חיים במשך שנה באופן ביקורתי ולא מוגזם, בחודש וחצי השמנתי את כל מה שרזיתי .כמעט הכל. אני הולכת לחדר כושר כל יום (לא הפסקתי חוץ מתקופת מבחנים או שהייה בארץ) . אבל אני מוצאת את עצמי אוכלת בבוקר ממתקים ואחר הצהריים עד הערב אני לא מפסיקה לנשנש. אני כל הזמן צריכה משהו .לא משנה אם אני לומדת או לא ,ואני לא מצליחה להגיד לא לממתקים ! אז אני לא קונה ובכל זאת , אם אין לי אני לוקחת מהשותפים . לא מצליחה לשלוט על עצמי פשוט. ואז גם לפני השינה , אני נכנסת למיטה רואה סדרה ושוב פעם מוצאת את עצמי במטבח כדי לקחת משהו לנשנש. איך אני מחזירה את השליטה לידיים שלי ?

היי אשמח אם תוכלי לכתוב לי מייל ואענה לך בפרטי [email protected] שבוע טוב, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית