בקשה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

26/10/2011 | 14:29 | מאת: לגילי

הי גילי, רציתי לבקש ממך אם את יכולה למחוק את ההודעה שכתבתי (2 הודעות למטה), אין לי מושג למה כתבתי את זה...ברור לי שזה לא קשור ולא מתאים בכלל להפנות את הדברים אלייך. אני מצטערת...זה לא היה בכוונה. תודה רבה. מה"שואלת".

לשואלת. אוכל למחוק את ההודעה אך היא הייתה מתאימה מאד לפורום. לא הגבתי עליה כי לא הייתה בה שאלה וחשבתי שרק רצית לשתף ושאולי דווקא חברים אחרים בפורום יוכלו להגיב ולכתוב לך. אני רואה עכשיו שבכותרת פנית אלי ולכן אולי הייתי צריכה להגיב בכל מקרה. אני מתנצלת. חשבי עד מחר אם את רוצה שאמחק ואם כן אעשה זאת. שיהיה שבוע טוב ואנא המשיכי לשתף כאן. אני לא תמיד מגיבה כשאין שאלה ברורה אך אני בהחלט קוראת וכך גם אנשים רבים אחרים. גילי

30/10/2011 | 00:04 | מאת: שואלת

הי גילי, הייתי בטוחה שעברתי את כל הגבולות עם הודעה הזו ושאת לא רוצה לענות לי.. אני מצטערת שחשבתי ככה... אני יודעת שלא שאלתי שום דבר.. רק רציתי להוציא החוצה כי הייתי בשיא העצבים והריבים. עם עצמי אני יודעת (או שלא) איך להתמודד, אבל עם מה שקורה עם המשפחה שלי והסביבה, אין לי שום מושג וחשבתי שאולי תוכלי לעזור לי.. זה בסדר גמור, לא קרה כלום...זה רק מראה עד כמה אני לא מצליחה לבטא את מה שאני רוצה יותר בכלללל... שיהיה שבוע טוב :)

30/10/2011 | 17:53 | מאת: שואלת

גילי, עוד משהו... את חושבת שאני צריכה ללכת לאבחון הפרעות אכילה? בעיקרון אני בטיפול פסיכולוגי...זה מספיק? ואם אני אשאל את הפסיכולוגית שלי גם את השאלה הז היא תיעלב לדעתך? מה את חושבת? בזמן הזה שלא עדכנתי, אני יכולה להגיד לך שהמשקל שלי ממשיך לרדת, אני מצמצמת יותר באוכל ומגבירה את הצומות... ומרגישה שאני משמינה עם כל קילו שיורד...מטורף אני יודעת..אבל ככה אני מרגישה באמת...שאני צריכה לרזות עוד. אשמח לשמוע מה דעתך, תודה :)

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית