אכילה בלילה ואחרי שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

16/10/2011 | 12:40 | מאת: סיגלית

תודה על המענה, אני בדרך כלל זוכרת מה שאכלתי או שאכלתי, אבל ההליכה למקרר היא היא הרגל בבית. יש לציין שאני בחופשה במלון זה לא קורה. משיחות עם חברים הם אומרים שזה מוזר... בלילות הרבה פעמים יש לי חלומות רעים (תיק נפרד..)

שוב שלום אני מציעה לך לפנות לטיפול כי נשמע שבלילה באים לידי ביטוי דחפים ופחדים שאת לא מוצאת להם מענה במהלך היום, ושנתך נפגעת. האם היית בטיפול כלשהו? גילי

19/10/2011 | 15:31 | מאת: סיגלית

תודה, אך לא אמרת הרבה... אנא הסבירי יותר אני בתחילת טיפול, מה לדעתך בטיפול יכול לעזור לזה? האין זה הרגל משונה שסיגלתי לעצמי? מה לדעתך האכילה משרתת? אני בעלת תואר שני במדעים מדויקים אז צריכה להבין הכל דרך הראש... קראתי שיש הפרעה כזו של אכילה בלילה (עשיתי GOOGLE ) ובפורום אחר של הפרעות אכילה אנא רופא לאכול פחמימות מורבות וחלב חם לפני שינה.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית