הצילו

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

16/10/2011 | 01:46 | מאת: שואלת

גילי, אני מצטערת ששוב אני כותבת...אני חייבת להוציא החוצה את מה שצורח אצלי בפנים.. את לא חייבת להגיב...זה באמת בסדר גמור ואם אני מגזימה עם ההודעות רק תגידי.. הצילווווו אני שמנה..... אני לא יכולה יותר....אני לא יודעת מה לעשות עוד כדי לרזות.. חזרתי עכשיו מ-5 ק"מ ריצה...וזה בכלל לא עזר לי... אני מרגישה שאני רק הולכת ומשמינה.... ואני באמת חייבת לרזות עוד.. אני מרגישה שהבטן שלי גדולה ואני שונאת אותה.. והרגליים שלי..בא לי לנסר אותם כבר!!!! אני לא רוצה לאכול יותר...זהו...האוכל זה האויב שלי... לא רוצה נמאס לי!!! אני כל כך עצבנית עכשיו...למה אכלתי היום!!!למה????? איזה מטומטמת אני!!!! בא לי לצרוח!!!! אני חייבת ללמוד איך להקיא.... אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אני פשוט סובלת... אני חייבת לרזות אני שמנה...למרות שכבר אני בתחילתו של תת משקל..אבל זה בכלל לא מה שקורה במציאות התת משקל הזה...אני חייבת לרזות. זהו מהיום מעט קלוריות אני מקציבה לעצמי... טוב, זהו...הוצאתי.. תודה על המקום.. לילה טוב :(

18/10/2011 | 22:21 | מאת: שואלת

גילי, אני שואלת את השאלה הזאת עם כל כך הרבה כאב, פחד וייאוש- אבל נראה לי שהגיע הזמן... אני מפתחת אנורקסיה?

שלום לך היום בדומה לכינוי שבחרת לך, את באמת שואלת משהו משמעותי ביותר. אני חושבת שאת ללא ספק מפתחת הפרעת אכילה. אני לא זוכרת מה כתכת לגבי טיפול, אבל אין ספק שהוא יכול להקל עלייך ולעצור את ההתדרדרות. את מתארת עומס רב של עצב, חרדה וכעס עצמי בחשיבתך, ואני סבורה שמגיע לך להרגיש יותר טוב ושזה גם אפשרי. את מוזמנת להמשיך לכתוב כאן כל הזמן, אך אנא השתדלי לא לנקוב במספרים ספציפיים (כמות קלוריות) או משקל ספציפי כי זה משהו שאני משתדלת למחוק מההודעות של כולם כדי למנוע "תחרות" או השוואה. נשתמע!

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית