אכילה בלילה ואחרי שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/10/2011 | 09:13 | מאת: סיגלית

שלום. בשנות ה 30 כל השנים כשמתעוררת משינה (גם אם זה שעה בצהרים אחרי ארוחה), או הכי קשה בלילה מספר פעמים ורצה למקרר. משקל: השמנה קלה, בסמן האחרון העלתי המון מאכליה בליה של מה שיש במקרר.. מה הסיבה והפתרון?

היי סיגל שאלה מרכזית להבנת המצב היא האם האכילה מתרחשת באופן מודע או שהיא מתרחשת בצורה שדומה להליכה מתוך שינה, סהרוריות, ואין לך בכלל זכרון שאכלת אך ה"עדויות" במטבח או אנשים אחרים מספרים לך על כך. אלו שני מצבים שונים. עדכני. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית