איכסססססס

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

25/09/2011 | 22:01 | מאת: שואלת

גילי אני עומדת להתפוצץ מרוב שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי! ניסיתי לאכול בארוחה הבודדת שלי היום פחות אוכל מברגיל.... אבל אחרי שסיימתי לאכול לא הצלחתי לעצור את עצמי והמשכתי והמשכתי... לא הגזמתי ביחס לאנשים רגילים....אבל ביחס אליי זה המון ועכשיו אני פשוט שונאת את עצמי, אני מרגישה ברגע זה בכל הגוף שאני משמינה וזה גומר אןתי! הבטן כבר לא שטוחה אני רותחת מעצבים שכבר כואב לע בגוף בגלל זה אני על סף בכי ניסיתי להקיא אבל לא הצלחתי.... זה כואב להקיא מרצון אני לא מסוגלת לסבול את עצמי יותר בא לי לצרוח מעצבים אין לי עם מי לדבר, כי אף אחד לא מבין את זה ואותי וזה פשוט נורא אם אני אגיד לחברות שלי שהשמנתי הם ייגידו לי שמשהו לא בסדר אצלי ושהן לא רוצות לשמוע יותר... אני לא יודעת מה לעשותת אני רוצה לא לאכול עכשיו יומיים, אבל הגוף שלי לא מתפקד גילי תעזרי לי בבקשה, אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי יותר.

היי קודם כל עשית כבר דבר טוב מאד בכך שכתבת. האם יכול להיות שיעזור לך לכתוב איך את מרגישה? לפעמים זה יכול להקל על התחושה הזו, שעומדים להתפוצץ ושהגוף כואב מכעס. הכתיבה קצת משחררת. אני מציעה לך כן להמשיך לאכול אבל לפנות לתזונאית שתוכל לעזור לך להבין איזו כמות את יכולה לאכול ולא לעלות במשקל. חשוב שזו תהיה תזונאית המתמחה בהפרעות אכילה. אני שוב מזכירה שחשוב שתשתפי בכך את המטפלת שלך למרות שזה קשה. המשיכי לכתוב כאן! מחכה לשמוע מה שלומך. גילי

26/09/2011 | 00:37 | מאת: שואלת

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית