גילי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

21/09/2011 | 01:18 | מאת: שואלת

הי גילי, תודה על התגובה :) אני בטיפול כבר חצי שנה...קצת קשה לי להיפתח למטפלת שלי ולדבר איתה, כך שאני מניחה שזה מאט את ההבנה למה כל זה קורה לי ואת הדרך לעזור לי...קשה לי לתת לה לעזור לי.. אני מרגישה שאיבדתי שליטה על הכל.. אני לא מבינה מה קורה לי בכלל.. לא מבינה כבר מי אני...כל כך השתנתי בתקופה האחרונה.. אני יושבת עכשיו וכותבת לך ואני כל כך רעבה שפשוט בא לי לבכות... אני לא מבינה את עצמי...לא מבינה יותר כלום..עייפה ומותשת נפשית כבר..כל כיום הוא יום הישרדות...לשרוד את החולשות, הסחרחורות ולשדר לעולם שהכל בסדר.. אני מרגישה שאני נסחפת לתוך מקום עצוב ורע...

שוב שלום. זו אכן מערבולת שקל להסחף אליה. אסור לשכוח שהרעב עצמו משפיע לרעה על ההרגשה הפיסית וגם על מצב הרוח. אין לך ברירה אלא לשתף כי את עלולה להגיע למקומות גרועים וקשים יותר.

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית