פסיכולוג/ית קליני/ת דרך קופ"ח מכבי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

11/09/2011 | 22:37 | מאת: ל

היי גילי, רציתי לדעת כיצד ניתן להשיג פסיכולוג קליני המתמחה בהפרעות אכילה (אם יש כאלה) למבוגרים דרך קופת חולים מכבי. את יודעת מה הפרוצדורה? האם צריך אישורים מיוחדים או שכל מי שרוצה יכול לגשת לקבל טיפול? מה העלויות של זה דרך קופת חולים? וכל מידע לגבי טיפול פסיכולוגי יהיה טוב + המלצות לפסיכולוגים שאת מכירה. תודה :)

שלום לך עליך לפנות למוקד של מכבי. אני לא בקיאה בבירוקרטיה של כל קופה וקופה, אך לכל קופה יש יחידה של הפרעות אכילה. בררי במוקד האם עליך לעבור דרך רופא המשפחה או שלא. אם אני לא טועה יש מיון טלפוני במכבי והם מפנים לפסיכולוגים מתאימים. אני בכל מקרה לא יכולה להמליץ אבל גם לא מכירה מישהו ספציפי שם. המלצות פחות חשובות. הכי חשוב שתרגישי בנוח מול מי שתפגשי. עדכני אם הסתדר. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית