הייי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

08/09/2011 | 19:32 | מאת: דנה

הי גילי.יש לי שאלה קצת מוזרה. נכון נוצרים בגוף שלנו סימני מתיחה/ השמנה? אז בזמן שזה קורה לי אני ממש מרגישה את זה...באותו הרגע בדיוק. כמו זרמים כאלן קטנטנים במקומות שזה קורה. רציתי לדעת אם יש דבר כזה? כי שאלתי את כל החברות שלי וכולן הסתכלו עלי כאילו ברחתי מאיזו מחלקה סגורה...באותו הרגע שזה קורה, אני מעסה את זה או משפדפת את את המקום עד שזה עובר....אני מקווה שהבנת אותי ולמה שהתכוונתי. תודה רבה

שלום לך דנה. אני מבינה למה את מתכוונת אך אני לא סמכות לענות בעניין הזה ואני גם לא יודעת להעריך אם זה הגיוני או לא... עלייך להתיעץ עם רופא עור. לעיתים מרגישים תחושות בגוף או בעור מתוך יובש או מסיבה אחרת ואולי זה מה שאת מרגישה. את מוזמנת לעדכן מה גילית. גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית