אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

04/09/2011 | 23:18 | מאת: לא חשוב

שלום, אני סובלת מאכילה רגשית כבר תקופה ארוכה. ניסיתי כבר הכל כדי להימנע מכך ולהפסיק, אך ללא שום הצלחה או התקדמות ולו המזערית ביותר לשינוי והקלה. הלכתי לטיפולים, שלא הועילו כלל. אני כל-כך מיואשת, ואיני מה ניתן לעשות שלא עשיתי. אני מתחילה לחשוב שהבעיה הולכת להיתקע איתי לנצח, וזה ממש מתחיל להפחיד ולהלחיץ אותי - מה שכמובן מרחיק אותי מפתרון. אולי אני באמת נשמעת דרמטית מדי - כמו שכמה מטפלים כבר הספיקו להגיד לי. יצא לי כמה פעמים לשמוע מהם שמה שאני חווה זה בכלל לא נורא כל כך כמו שאני מתייחסת לזה, אבל באמת שאני מאד מתוסכלת ואובדת עצות. זו בעיה שמטרידה אותי עד מאד, ואולי לאחרים זה נראה לא רציני, אך בשבילי זה מטרד חונק ומתיש מכל בחינה. מה עושים?

שלום וסליחה שלקח לי זמן לענות. אשמח לשמוע באיזה סוגי טיפול היית כדי לנסות לכוון, כמו גם מה גילך ומקום מגוריים (אזור כללי)

09/09/2011 | 12:45 | מאת: לא חשוב

היי, הייתי בטיפולים פסיכולוגיים בשילוב של תזונאית. אני מאזור המרכז

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית